Hyr vår kurslokal

Vi är en en kulturell mötesplats för lärande och utveckling.
Hela eller delar av vår lokal (ca 100 kvadrat) kan hyras för verksamheter som berör kreativitet och skapande på olika sätt.

 

Lokalen ligger i bottenvåningen på ett landshövdingshus i ett lugnt bostadsområde uppe på gamla Masthugget i Göteborg. Enbart ett stenkast från lokalen ligger Slottsskogen som förutom rekreation, vacker natur och fina promenadslingor bland djuren även erbjuder möjlighet att äta och dricka på både restauranger och mysiga caféer.
Det finns goda parkeringsmöjligheter både på gatan och i ett garage i närheten. Du tar dig också enkelt hit med buss 61 från Järntorget.
Du tar dig in i lokalen med både rullstol och rullator. Det finns dock ej någon handikapptoalett tillgänglig.

Lokalen består av två olika delar.

En sångstudio (ca 25 kvadrat) för privatundervisning och möjlighet till tex samtal, behandling och mindre sällskap (max 10 st.) med en egen ingång.

Ett större rum (ca 40 kvadrat) med äkta trägolv där det möjlighet till kursverksamhet, föreläsningar och utställning för max 25 personer. Också med egen ingång. Till båda rummen är det en gemensam kök och  toalett. I båda rummen finns tillgång till wifi och ljudanläggning som det går att koppla upp sig på. 

(Obs: Med hänsyn till att det finns boende i huset tillåter vi ej mikrofoner med förstärkare, ej heller fester.)

Interiör

Det finns 16 stapelbara stolar. Det finns även åtta stycken barstolar samt olika typer av bord. Tomma vita väggar att hänga upp tavlor på finns samt två stora fönster ut mot gatan som går att dra för med gardiner. I köket, finns en stor spishäll, varmluftsugn, diskho, Micro, kaffebryggare, vattenkokare och två fina termosar mm. 

Så hittar du hit

Närmaste hållplats är Paradisgatan om man tar buss 61. Vill man inte gå uppför för att komma fram till lokalen så kan man åka till slutstation; Masthugget och gå nerför. Det tar några minuter att promenera till lokalen. Man kan även åka till Linnéplatsen och promenera genom slottsskogen. I närheten av lokalen finns en frukt- och grönsaksaffär, en livsmedelsbutik, ett fantastiskt bageri (Bullen och brödet) samt en pizzeria och pub. Och på ca 10 min går du till Göteborgs restaurangtätaste gata – Linnégatan. 

Tider och priser

Priserna avser hyra av hela lokalen och max tolv personer exklusive ledare. För fler än tolv personer tillkommer 100 kr per person och dag. Alla priser är exkl. moms.

Vardagar

Helger

En depositionsavgift på 1000 kr tas ut och återlämnas efter att lokalen är ordentligt städad, låst och nyckel tillbakalämnad. 

Förbrukningsvaror, förutom tvål, toalettpapper, handdukstork och städmaterial, ingår ej. Tag med allt som du avser att förbruka såsom kaffe, te värmeljus servetter etc.

Rabatt för mindre grupper

Om du vill hyra lokalen för en mindre grupp kan du begära offert för ett lägre pris. (Max sex personer inklusive kursledare) 

Obs. När hyrestiden löper ut måste lokalen lämnas. Alla aktiviteter, packning av saker, städning etc. måste vara avklarade. Om tiden överskrid faktureras 450 kr för varje påbörjad timme. 

Bokningsvillkor

Så snart du via e post har godkänt bokningen så fakturerar vi en bokningsavgift om 10 procent av hyresbeloppet vid bokning av mer än en heldag. Avgiften ingår i hyran i det fall bokningen fullföljs. Bokningen av en heldag eller en kortare tid faktureras i sin helhet direkt efter bokningen. 

Vid avbokning fram till 30 dagar innan din hyrestid infaller faktureras 50 procent av återstående del av hyran. Bokningsavgiften återbetalas ej. Vid senare avbokning måste hela hyran betalas. 

Om du är osäker på om ditt arrangemang kommer att bli av så kan du göra en preliminär bokning. Om någon annan vill boka den tiden måste du bestämma dig för om du ska göra en definitiv bokning vilket innebär fakturering enligt ovan. 

Särskilda villkor

Rökning och övernattning är ej tillåten i lokalen.

Städning

Om du ej beställt städning av oss så ansvarar du som hyresgäst för att lokalen blir städad och återställd i ursprungligt skick. I städning ingår att dammsuga, torka golv, städa toalett och borttagande av allt avfall. Städmaterial och rengöringsmedel liksom städmanual och anvisning för sophantering finns på en checklista som ligger på ett bord när du kommer. Denna ska fyllas i och undertecknas av ansvarig hyresgäst. 

Städning kan beställas för 850 kr

Ni måste dock diska, bära ut sopor och allt som ska slängas. Avsteg från dessa villkor faktureras ytterligare