Digitala kyrkorglar

Är du redo för en ny karriär? Visste du att en kyrkorgel är som en hel orkester? Att du spelar både med händer och fötter? Är du redan duktig på piano – varför inte ta steget in och bli kyrkomusiker?

Idag är en digital orgel något du lätt har stående i ditt hem. Den tar inte mycket plats och du behöver bara sätta på dig lurarna, sätta händer och fötter på tangenter och pedaler och du är i en ny magisk värld av toner. Jag säljer kyrkorglar från nederländska Johannus som du kan läsa mer om här.

Kom och provspela hos mig!

Leverans av Johannusorgel

Johannus digitala kyrkorglar

Johannus Orgelbouw är ett nederländskt familjeföretag som grundades av Johannes Versteegt under det tidiga 1960-talet och har sedan dess etablerat sig som en av de mest framstående tillverkarna av digitala orglar i världen. Företagets fokus ligger på att skapa orglar som kombinerar traditionell orgelbyggnadskonst med modern digital teknik. Detta gör att Johannusorglarna kan producera en mängd olika orgelljud, från historiska barockorglar till samtida kyrkorglar, med en autentisk ljudkvalitet.

De använder avancerad digital sampling och ljudbearbetning för att fånga och återskapa de rika och komplexa ljuden från rörorglar. Dessutom erbjuder de en mängd olika modeller, från små hemorglar till stora kyrkorglar, vilket gör dem tillgängliga för en bred publik, från amatörmusiker till professionella organister.

Johannus Studio 150

Johannus har ett stort sortiment av digitala orglar. I Sverige säljer vi framförallt Johannus Studio 150, som är ett gediget övningsinstrument.

De inbyggda högtalarna fyller ett vardagsrum med välljud, men orgeln låter också mycket bra med hörlurar. Det finns 4 olika orgelstilar att välja mellan.Pedalklaviaturen är konkav enligt svensk-tysk kyrkorgelstandard.

Du kan ladda ner en broschyr från Johannus på den här länken.

Kontakta oss för en provspelning i vår lokal på Masthugget i centrala Göteborg.
Du är varmt välkommen!

studiono9 | Johannus digital orgel